AMMATTILAISILLE - TALO TÄYNNÄ TIETOA!

Diabetes on ryhmä monimuotoisia aineenvaihduntasairauksia, joihin liittyy vaikeastikin tunnistettavia ja hoidettavia lisäsairauksia. Diabetes on kansansairaus, mutta jokainen diabetesta sairastava on oma yksilönsä ja hän tarvitsee yksilöllistä, tavoitteellista ja kokonaisvaltaista hoitoa. Tapahtumasta saat ajankohtaisen ja kattavan tietopaketin diabeetikkoasiakkaasi omahoitoon.

Diabetesmessuilla ovat mukana kaikki keskeiset diabeteksen hoitoon liittyvät toimijat ja alan parhaita asiantuntijoita. Tasokkaat ja ajankohtaiset ohjelmat on suunniteltu eri kohderyhmille. Ammattilaiset, tyypin 1 ja 2 diabeetikot, ikäihmiset, lapset sekä nuoret huomioidaan omalla tapahtumatarjonnalla. Ohjelmaa on tarjolla myös ruotsiksi.

PERJANTAIN LUENNOT

Ohjelmassa akatemiaprofessori Markku Laakso valottaa juuri nyt kovasti puhuttavaa aihetta: Onko tyypin 2 diabetes kirjoitettu geeneihin?

Diabetesliiton ylilääkärin Pirjo Ilanne-Parikan esitys lupaa Kahdeksan kikkaa kakkosille, aihe, joka varmasti kiinnostaa myös diabeetikoiden kanssa työskenteleviä.

Erikoislääkäri Juhana Pihan esitys Iloa intiimeihin hetkiin pureutuu aiheeseen, josta ei ole aina helppo keskustella: diabetes ja seksuaalisuus.

Diabeteksen hoito on omahoitoa, eikä kyse ei ole vain hoitohenkilökunnan määräysten toteuttamisesta: Psykologi Helena Nuutinen puhuu mielen roolista diabeteksen hoidosta perjantaina klo 12.30 Pienessä salissa ja psykologi Kirsi Ikuli jatkaa aiheesta Omahoidossa jaksaminen Duetto 1:ssä klo 13.30.

Diabetes 2016 –messujen ammattilaisseminaari on valitettavasti täynnä.

LAUANTAIN LUENNOT

Lauantainkin ohjelmassa on varmasti paljon ammattilaisia kiinnostavaa. Painopiste on tyypin 1 diabeteksessa lasten, nuorten ja aikuisten elämässä. Katso luennot >>

 

Tutustu myös Diabetesliiton laadukkaaseen koulutustarjontaan: http://www.diabetes.fi/koulutus